vloerverwarming lead

Omzet verhogen? Ontvang vloerwarming leads!

Heeft u een bedrijf in vloerverwarming en bent u op zoek naar klanten? Met onze service wordt klanten werven wel heel gemakkelijk. Wij zorgen ervoor dat onze sites over vloerverwarming goed vindbaar zijn voor potentiële klanten en u ontvangt leads, zonder dat ueen abonnement hoeft af te sluiten!

Het werven van klanten is een klus waar meestal veel tijd in gaat zitten. Door van onze leadservice gebruik te maken, bespaar u uzelf niet alleen deze tijd maar bespaart u ook geld dat u anders aan marketingactiviteiten zou besteden.

Wilt u kwalitatieve leads ontvangen?

Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontvang snel kwalitatieve leads! Wij garanderen dat alle leads die u van ons ontvangt van hoge kwaliteit zijn omdat de medewerkers van ons servicecenter alle binnenkomende offerteaanvragen handmatig controleren. Bovendien betaalt u per lead een vaste prijs!

 

Voordelen van onze leadservice

Door gebruik te maken van onze  vloerverwarming leadservice, profiteert u van unieke voordelen. Eén van de grootste voordelen is dat u betaalt per lead. Van een abonnement of een minimaal aantal leads per maand afnemen is bij ons dus geen sprake.

De grootste voordelen van onze service:

  • Geen abonnement nodig: u betaalt een vaste prijs per lead.
  • Door de controle op ons servicecenter, krijgt u altijd hoge kwaliteit leads.
  • Gaat er toch iets fout? Reclameren van leads is mogelijk!
  • Bereken zelf gemakkelijk uw rendement.

vloerverwarming aanleggen leads

Wat zijn vloerverwarming leads?

Een vloerverwarming lead is een offerteaanvraag voor het laten leggen van vloerverwarming. Een potentiële klant heeft op deze website een offerteaanvraag gedaan en toont daarmee interesse voor uw diensten.

Wanneer u gebruikmaakt van onze leadservice ontvangt u de bij ons binnengekomen aanvragen van potentiële klanten. In de meeste gevallen gaat het om een aanvraag voor een vrijblijvende offerte. Op deze manier werft u dus snel nieuwe klanten.

Bij ons loopt u geen risico met leads kopen, want u betaalt per lead. En wij doen ook niet aan (dure) abonnementen of een minimale afname van een aantal leads. Daarnaast kunt u bij ons ook kiezen voor exclusieve leads. Dan bent u de enige die de online aanvragen van potentiële klanten ontvangt.

 

Interesse in vloerverwarming leads kopen?

Via onze leadservice betaalt u per lead een vaste prijs!

 

Hoe werkt het kopen van leads?

Het kopen van leads is via onze service heel gemakkelijk. U geeft aan wat voor soort leads u wilt ontvangen en in welke regio uw vloerverwarmingsbedrijf actief is.

Komen er online aanvragen binnen via het offerteformulier op deze site? Dan sturen we die gelijk naar u door. Iedere lead wordt vanzelfsprekend door de medewerkers van ons servicecenter eerst nog op kwaliteit gecontroleerd. Zo voorkomen we dat u spamberichten of aanvragen ontvangt, waar u niets aan heeft. U ontvangt van ons dus alleen kwalitatieve leads!

Gaat er toch iets fout? Dan kunt u altijd reclameren.

Wij werven de klanten voor u en u handelt de opdracht verder af door contact met de klant op te nemen of een passende offerte te sturen.

Betaal per lead

Een van de grote voordelen van onze vloerverwarming leadservice is dat u geen abonnement hoeft af te sluiten om leads te kopen. Ook werken wij niet met een maandelijkse vooruitbetaling, instapkosten of een minimaal af te nemen aantal aanvragen.

Wij werken heel simpel: u betaalt per afgenomen lead een vaste prijs en that’s it!

Wat is het voordeel van deze methode?

Ten eerste loopt u geen enkel risico, want u betaalt alleen voor de leads die u krijgt. Ten tweede kunt u het rendement van uw investering gemakkelijk berekenen. De prijs per lead is immers altijd hetzelfde.

Kwalitatieve leads met ons servicecenter

Wanneer u voor onze leadservice kiest, weet u altijd zeker dat er goede aanvragen worden doorgestuurd. Het draait bij ons namelijk om kwaliteit.

Hoe verzekeren we u die kwaliteit?

Elke online aanvraag van een potentiële klant komt eerst bij ons servicecenter binnen. Daar worden alle vloerverwarming leads gefilterd op kwaliteit. We controleren of alle informatie klopt, zoals de adresgegevens, het telefoonnummer en het e-mailadres. Natuurlijk kijken we ook of er de opdracht duidelijk omschreven is.

Voldoet de lead aan al deze eisen?

Dan sturen we deze gelijk naar u door. Zit er toch een foute lead tussen? Dan is het eenvoudig om deze te reclameren.

Leads op exclusieve basis

Normaal gesproken worden leads naar meerdere vloerverwarmingsbedrijven gestuurd. U neemt na het ontvangen van de aanvraag zo snel mogelijk contact op met de klant of stuurt de potentiële klant een aantrekkelijk offerte!

Wilt u liever exclusieve vloerverwarming leads ontvangen?

Ook dat kan! Met exclusieve leads wordt bedoeld dat u de enige vakman bent die de aanvraag van een potentiële klant ontvangt. De lead wordt dan alleen naar u verstuurd. U heeft dan dus geen concurrentie op de aanvraag, zodat u een grote kans hebt de opdracht binnen te halen.

vloerverwarming leads

Zelf bepalen welke vloerverwarming leads je ontvangt

Wilt u gebruikmaken van onze service voor b2c leadgeneratie? Dan kunt u bij ons precies aangeven wat voor soort leads u wilt ontvangen.

Bent u alleen in een bepaalde regio actief?

Bij ons kunt u dan bijvoorbeeld leads voor een hele provincie krijgen of voor een kleiner gebied. De keuze is aan u! Daarnaast kunt u ook aangeven voor welke vloerverwarming klussen u graag leads wilt ontvangen. Kies bijvoorbeeld voor onderhoudsklussen als u daar meer in gespecialiseerd bent. U ontvangt dan aanvragen voor bijvoorbeeld het doorspoelen of repareren van vloerverwarming. Natuurlijk kunt u ook voor installatie kiezen, of voor beide klussen.

Ook vloerverwarming leads ontvangen? Neem contact op!

Gaat er nu te veel tijd en geld zitten in de acquisitie van nieuwe klanten? Met onze leadservice wordt klanten werven heel gemakkelijk. U bepaalt zelf voor welke klussen en in welk gebied u aanvragen van potentiële klanten wilt ontvangen. Vervolgens neemt u zelf contact op met de klant en doet u een aantrekkelijk voorstel om de klus binnen te halen!

Bij ons zit u nergens aan vast, u betaalt per ontvangen lead een vaste prijs. Bovendien bent u zeker van kwaliteit, dankzij de handmatige controle en filtering door de medewerkers van ons servicecenter!

Probeer onze vloerverwarming leadservice vandaag nog vrijblijvend uit!

Vul het offerteformulier in, dan nemen wij snel contact met u op en ontvang 5 gratis offerteaanvragen om onze service uit te proberen!