Vloerverwarming als hoofdverwarming

Bent u bekend met de mogelijkheid vloerverwarming als hoofdverwarming aan te leggen? En met de voordelen ervan? Wij kunnen u er van alles over vertellen.

Voordelen

Laat u uw vloerverwarming aanleggen als hoofdverwarming, dan is dit direct van invloed op uw leefklimaat. U zult minder last hebben van droge lucht in huis. Ook het is een zeer goede manier van verwarmen waarmee u stookkosten zal besparen. Al vanaf 18ºC zal uw huis al aangenaam warm aanvoelen, terwijl met radiatoren u de verwarming toch al snel op 22ºC moet zetten om dit te bereiken. Een aanzienlijk verschil dus! Verder levert een vloerverwarming als hoofdverwarming u ruimte op die u anders niet had gehad, en is het onderhoudsvriendelijk.

Nieuw?

Het concept vloerverwarming wordt vaak gepresenteerd als een moderne, nieuwe manier om uw huis te verwarmen, maar eigenlijk werd dit zelfs al in de Romeinse Tijd gedaan! En het principe is niet heel veel anders, ook al wordt nu natuurlijk gebruik gemaakt van elektriciteit of warm water, vroeger werd er gebruik gemaakt van houtvuur. Vloerverwarming als hoofdverwarming kan in bijna alle soorten woningen, dus ook oudere woningen, worden toegepast. Neem gewoon even contact op met ons, wij kunnen u van advies voorzien voor uw situatie!

Direct offertes aanvragen