Vloerverwarming als bijverwarming

U kan ook kiezen voor vloerverwarming als bijverwarming. Dit betekent zoveel als een extra verwarming op uw hoofdverwarmingssysteem. Met deze verwarming is het niet mogelijk om een ruimte helemaal te verwarmen, daar zou u extra radiatoren voor nodig hebben.

Wanneer kies je voor een bijverwarming?

Men kiest vaak voor een bijverwarming als vloerverwarming als het tot doel heeft de ergste kou uit de vloer te halen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ruimtes zoals een bijkeuken of washok. Vooral in de winter kan het daar ijzig koud worden, en dat is geen pretje. Wel een puntje om rekening mee te houden; nadat de vloerverwarming als bijverwarming is aangelegd, kan u niet meer switchen naar vloerverwarming als hoofdverwarming; andersom is dit juist wel mogelijk.

Kosten

Wilt u weten wat het zal gaan kosten om een vloerverwarming als bijverwarming bij u aan te leggen? Raadpleeg dan de specialist bij u in de buurt en vraag offertes aan zodat u de verschillende aanbiedingen met elkaar kan vergelijken. Vragen over uw specifieke situatie? Vermeld dit dan in de offerte aanvraag, zodat deze zo gedetailleerd mogelijk opgesteld kan worden.

Direct offertes aanvragen